Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Plynové grily s lávovým kamenem Campingaz

Plynové grily s lávovými kameny

Tyto plynové grily s lávovými kameny používají k přenosu tepla přírodní lávový kámen který pocházecí z dnes již vyhaslých sopek. Princip grilování, které tyto plynové grily využívají je znám již mnoho let. Plynový hořák nahřeje lávové kameny, které jsou rozmístěny pod grilovacím roštem na maximální teplotu, která je následně přenášená do grilovaných pokrmů

Plynové grily Campingaz

Námi dodávané plynové grily od firmy Campingaz dělá venkovní grilování zábavným a jednoduchým. Nabízíme vám vše, co ke grilování potřebujete. Plynové grily s elektronickým zapalováním nabízejí široký prostor pro grilování, jednoduché systém zachytávání odkapávajících šťáv, vyklápěcí rošty pro ohřívání a samozřejmě snadnou obsluhu.

Plynové grily Campingaz - lávové kámeny - grilování

Lávové kameny před grilováním rovnoměrně umístěte na spodní rošt nad plynový hořák, který zapalte pomocí piezo zapalování. Lávové kameny nahřejte na maximální výkon po dobu 10-15 minut (při chladnějším počasí déle). Doba přípravy pokrmu je 5-20 minut podle druhu grilované suroviny.

Plynové grily

Chcete plynové grily s dřevěným designem nebo dáváte přednost nerezové oceli? Zvolte si, co vám vyhovuje. Navíc si můžete vybrat z široké nabídky grilovacího příslušenství,  které plynové grily potřebují k obsluze, čištění a podobně

Plynové grily Campingaz

Plynové grily Campingaz mají na našem trhu velmi více než 20-ti letou tradici a za tuto dobu si našly řadu spokojených zákazníků. Díky naším zkušenostem víme, že i plynové grily uspokojí vaše potřeby.

Plynové grily - lávový kámen

Grilovat na lávě můžete téměř všechno, záleží jen na vaší fantazii. Lávový kámen je přírodní materiál velice rychle absorbující teplo výkonných nerezových hořáků. Díky tomu dojde k rychlému a prudkému opečení povrchu jídla a vytvoří se tak chutná
kůrčička uzavírající voňavé šťávy. Porézní povrch lávových kamenů pohlcuje odkapávající tuk a omezuje tak nežádoucí hoření a vznik škodlivin z přepálených tuků.